Jag har haft glädjen att jobba med Timmie på Podbyrån i flera olika sammanhang, senast i vår podcast Nyfikat. Med kvalitetstänk, musikalitet och inte minst humor är Podbyrån perfekt för våra projekt, som både kräver fingertoppskänsla och teknisk kunskap.

Anders Jansson

Anders Jansson

Skådespelare & Komiker

Tryggt och proffsigt är de ord som bäst beskriver Podbyrån. De har stenkoll på de kvalitetskrav som ställs på proffsproduktioner, både tekniskt och kreativt.

Ehsan Noorozi

Ehsan Noorozi

Resultify & Sveriges Radio

Via VÄRVET jobbade jag med Podbyrån och det var otroligt snabb och bra hjälp. Heja Timmie Strandberg! Ovärderligt!

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podchef, Bauer Media Group

Som helt oerfarna och teknik-okunniga poddare har Timmies stöd varit ovärderligt för oss. Timmie är pedagogisk, vänlig, engagerad, noggrann, trygg och lätt att kommunicera med. En klippa helt enkelt.

Ninni Schulman och Caroline Eriksson

Ninni Schulman och Caroline Eriksson

Författare

Timmie på Podbyrån är inte bara grymt professionell, han är dessutom en fantastiskt härlig och go person med en stor portion humor. Han hittar lösningar och ger tips som är ovärderliga för oss ljudamatörer. Utan Timmies kunskap och klokskap, hade vi aldrig kunnat utveckla vår podcast VV-podden till vad den är idag. Tack bästa Timme!

Karin Nileskog

Karin Nileskog

Viktväktarna

Timmie på Podbyrån är inte bara en grym klippare och trollkonstnär när det gäller att rädda dåligt ljud, han är också ett kreativt bollplank som hjälper till att utveckla idéerna kring gamla och nya podcasts.

Pelle Estborn

Pelle Estborn

Content Marketing Editor, HD Sydsvenskan

Förutom att Podbyrån gör oss betydligt mer intressanta än vad vi är genom att klippa och mixa. Så är de ett väldigt bra bollplank gällande produktion, idéer och förbättringar.

Carl och Oscar

Carl och Oscar

Sjölivet