Via VÄRVET jobbade jag med Podbyrån och det var otroligt snabb och bra hjälp. Heja Timmie Strandberg! Ovärderligt!

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podchef, Bauer Media Group

Jag har haft glädjen att jobba med Timmie på Podbyrån i flera olika sammanhang, senast i vår podcast Nyfikat. Med kvalitetstänk, musikalitet och inte minst humor är Podbyrån perfekt för våra projekt, som både kräver fingertoppskänsla och teknisk kunskap.

Anders Jansson

Anders Jansson

Skådespelare & Komiker

Det du inte kan om ljud och teknik - det kan Timmie. Han kan dessutom förklara allt på ett enkelt sätt. Ett samarbete med Timmie kommer garanterat ge avkastning och lyfta er produktion.

Johan Chandorkar

Johan Chandorkar

Sound Director, Umami Produktion

Som helt oerfarna och teknik-okunniga poddare har Timmies stöd varit ovärderligt för oss. Timmie är pedagogisk, vänlig, engagerad, noggrann, trygg och lätt att kommunicera med. En klippa helt enkelt.

Ninni Schulman och Caroline Eriksson

Ninni Schulman och Caroline Eriksson

Författare

När du får möjlighet att jobba med Podbyrån och Timmie så får du inte bara en sax som klipper igenom din röst utan också ett stort lyssnande öra kopplat till ett gigantiskt nyfiket hjärta. När vi gör ”Björn & Navid” så gör vi det inte enkelt för oss eftersom vi väljer att provprata kring stora ämnen vilket också skapar ett större behov av en kompetent och inlyssnande person som redigerar. Som tur var kan vi luta oss helt mot Podbyrån och Timmie med 120% tillit och vi vet att slutresultatet kommer bli bra.

Navid Modiri

Navid Modiri

Inspiratör, Författare & Föreläsare

Timmie på Podbyrån är inte bara grymt professionell, han är dessutom en fantastiskt härlig och go person med en stor portion humor. Han hittar lösningar och ger tips som är ovärderliga för oss ljudamatörer. Utan Timmies kunskap och klokskap, hade vi aldrig kunnat utveckla vår podcast VV-podden till vad den är idag. Tack bästa Timme!

Karin Nileskog

Karin Nileskog

Director of Program & Training, Viktväktarna

Vår podd måste vara en av dom mest svårklippta. Yviga samtal om existentiella teman utan manus. Det gör Timmies och Podbyråns insatser ännu mera imponerande. Fingertoppskänslan för flöde, innehåll och takt, noggrannheten, punktligheten, flexibilitet och Timmies exceptionella generositet att stötta oss när och hur som helst är bara några av skälen till att vi inte kunde varit nöjdare.

Björn Natthiko Lindeblad

Björn Natthiko Lindeblad

Inspiratör & Föreläsare

Tryggt och proffsigt är de ord som bäst beskriver Podbyrån. De har stenkoll på de kvalitetskrav som ställs på proffsproduktioner, både tekniskt och kreativt.

Ehsan Noorozi

Ehsan Noorozi

Content Development Manager, Resultify

Timmie på Podbyrån är inte bara en grym klippare och trollkonstnär när det gäller att rädda dåligt ljud, han är också ett kreativt bollplank som hjälper till att utveckla idéerna kring gamla och nya podcasts.

Pelle Estborn

Pelle Estborn

Content Marketing Editor, HD Sydsvenskan

Podbyrån har hjälpt oss att nå helt annan kvalitet på ljudet. Vi (och lyssnarna) slipper tänka på det tekniska och kan fokusera på innehållet istället.

Fredrik Hedenskog

Fredrik Hedenskog

MFF-Podden, Sydsvenskan

Väldigt bra service och snabba leveranser!

Magnus Åqvist

Magnus Åqvist

Krogguiden

Jag tycker så himla mycket om att samarbeta med Podbyrån. Förutom Timmies kunskap kring teknik och ljud, är det grymt givande att få ta del av hans tankar och idéer. Allra mest eftersom han lyssnar från en annan värld än den jag befinner mig i på Malmö Kvinnojour. Det känns helt enkelt både berikande och tryggt att få ha Timmie Trollkarl på ens sida!

Paula Nauckhoff

Paula Nauckhoff

Malmö Kvinnojour

Förutom att Podbyrån gör oss betydligt mer tighta, intressanta och välljudande så är Timmie ett väldigt bra bollplank gällande produktion, idéer och förbättringar.

Carl och Oscar

Carl och Oscar

Sjölivet

Vi tog in Timmie från Podbyrån för att hålla en föreläsning på vår konferens om att göra poddar, och han höll en fantastisk dragning. Väldigt mycket klok kunskap och ett otroligt driv!

Pär Ström

Pär Ström

Grundare, Atomer och Bitar AB