Idé & Format

Vi är med från start; tillsammans spånar vi idéer, utvecklar podcastens format och innehåll efter ditt behov och din målgrupp.

Inspelning

Med vår smidiga och mobila utrustning så gör vi enkelt och snabbt om ert kontor eller konferensrum till en fulländad podstudio.

Klipp & Mix

Med över 1000 timmars podcast-konsumtion och hundratal timmars podcast-redigering, så vet vi vad som krävs för att få till ett tight och tilltalande ljudinnehåll.

Jingel

Att skapa ett personligt signum är A & O, en bra början är att ha en tydlig jingel eller ett ”musikaliskt ID” som lyssnarna känner igen. Kontakta oss för att få en skräddarsydd jingel.

Distribution

Vi distribuerar och administrerar er podcast så att den finns på den rätta plattformen vid den rätta tidpunkten för att nå just er målgrupp.

Föreläsning eller kurs

Skräddarsy en föreläsning eller kurs tillsammans med oss där vi kommer till er och lär ut och pratar om hur man producerar podcast idag.

Publika samtal till podcast

Håller ni ett seminarium eller ett samtal som ni vill att folk ska kunna lyssna på i efterhand? Kontakta oss så spelar vi in, redigerar och gör om det till en pod.